Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü’nde 36 ay vade farksız ödeme

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy’de, Mesa Mesken inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi, toplam 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesinde 3 farklı villa tipi ve 6 farklı rezidans tipi bulunuyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte konutlar mevcut. Konut projesinde 210 rezidans, 50 villa ve bir butik otel yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 118 metrekare ila 520 metrekare arasında değiştiği konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük birim fiyatı 3 milyon 750 bin TL olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Konut projesinin şu ana kadar yüzde 35’i satıldı.

Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesi, sosyal donatı olanakları bakımından da zengin bir durumda bulunuyor. Projede güvenlik, çocuk oyun alanı, restoran, kafe, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, ve çocuk yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, geniş yeşil alanlar bulunuyor. Konut projesinin toplam 130 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, konumuyla da ilgi görüyor. Proje; Bodrum merkeze 10 dakika, Torba’ya 3 dakika, Göltürkbükü’ne 8 dakika, Yalıkavak’a 15 dakika ve Milas-Bodrum Havalimanı’na da 35 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Yalıkavak Marina’ya 13 deniz mili, D-Marin Turgutreis’e 19 deniz mili ve Milta Bodrum Marina’ya 30 deniz mili mesafede inşa edilen Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi, Gölköy Mah. Gökburun Mevkii Bodrum 48400 Muğla adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgiler için 444 9 366 numaralı telefon aranabilir.