Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü’nde ‘Beyaz Gece’

Gayrimenkul sektöründe 50 yıldır boy gösteren Mesa’nın; Bodrum’un güzel koylarından birinde inşa ettiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinde iş dünyasının liderlerini “Beyaz Gece”de ağırladı. Gecede iş, cemiyet ve sanat dünyasından 300 isim bir araya geldi.

Cemiyet hayatının ünlü ismi Gül Ergi’nin ev sahipliğini yaptığı geceye Nihat Özdemir, Aydın Doğan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Osman Müftüoğlu gibi isimler katıldı. Gecede Capital ve Ekonomist iş birliği ile hazırlanan iş dünyasının liderlerinden oluşan “CEO Band grubu” sahneye çıktı.

Hem gitar hem de vokalde Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karamercan, davulda Willis Towers Watson İş Geliştirme Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Atasagun, vokalde Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday, hem gitar hem de vokalde Türk Telekom CEO’su Paul Doany, vokalde Şok Marketler Genel Müdürü Uğur Demirel ve Damnus Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Cömert; Mesa Bodrum Demirbükü‘nde düzenlenen geceye katılanlara coşku dolu anlar yaşattı.

Gece, özel lezzetlerin tadılmasının ardından DJ performansı ile devam etti.

Mesa Bodrum Demirbükü konumuyla büyülüyor

Konut projesi, konumuyla yoğun ilgi görüyor. Şık bir dizayna sahip olan konut projesi, yaklaşık iki yıllık bir çalışma ile hazırlandı. Proje, doğayı koruyan bir yaklaşımla inşa edildi. Projede ahşap ve taş malzeme yoğun olarak kullanıldı.

Mesa Bodrum Demirbükü projesindeki tüm daireler, deniz manzarasına sahip. Proje toplam 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede yeşile ise toplam 130 bin metrekarelik alan ayrıldı.

Projenin yakşalık 16 bin metrekarelik kumsal sahili bulunuyor. Projede  sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanı gibi birçok sosyal donatı alanı var. Projenin kendine ait iki iskelesi de mevcut. Projede iki adet de yüzme havuzu bulunuyor.