Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Bodrum Demirbükü’nde firma bünyesinde ödeme

Muğla’nın en gözde ilçelerinden Bodrum’da, Mesa Mesken inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi, toplam 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesinin 130 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Proje 3 değişik villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden meydana geliyor. Konut projesinde 2+1‘den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir otel yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 118 metrekare ila 520 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projenin yüzde 40’ı satılmış durumda bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 3 milyon 750 bin TL’den başlıyor. Projede firma bünyesinde 36 aya kadar vade farksız taksit yapabilmek mümkün.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, iskele, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Deniz manzaralı projenin kendine ait iskelesi ve plajı da var.

Su depolu ve hidroforlu projede jeneratör de bulunuyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış projede, ebeveyn banyosu da var. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Bodrum merkeze 10 dakika, Torba’ya 3 dakika, Göltürkbükü’ne 8 dakika ve Yalıkavak’a 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje, Milas-Bodrum Havalimanı’na da sadece 35 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Proje, Bodrum’un en büyük marinalarına da kolay ulaşılabilir bir noktada.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi, Gölköy Mah. Gökburun Mevkii Bodrum 48400 Muğla adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgilere 444 9 366 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.