Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Çengelköy Bosphorus ön talep topluyor

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Çengelköy’de hayata geçirilecek olan Mesa Çengelköy Bosphorus projesinde ön talep toplama süreci başladı. Ön talep fırsatlarından faydalanmak isteyen alıcılar ise projenin web sitesinde yer alan formu doldurarak fırsatlardan yaralanabiliyor.

Proje özellikleri neler?

10 bin 493 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan projede yatay mimaride toplam 4 adet konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan dört konut bloğunda ise toplam 54 adet daire yer alıyor.

Projede 3+1, 4+1, 5+1, 6+2 olmak üzere toplam dört farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise henüz belli değil. Projede ayrıca ödeme planı teslim tarihi, daire fiyatları gibi bilgiler henüz belli olmadı.

Mesa Çengelköy Bosphorus nerede yer alıyor?

Mesa Çengelköy Bosphorus projesi İstanbul Havalimanı’na 49 kilometre mesafede yer alıyor. Proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 3.4 kilometre mesafede yer alıyor. Proje ayrıca  Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 kilometre mesafede, Çengelköy Vapur İskelesi’ne ise 1.2 kilometre mesafede yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Sahile 1.8 kilometre, Anadolu Hisarı’na ise 3.9 kilometre mesafede yer alan konut projesi Çengelköy Bostan Sokak, Üsküdar / İstanbul adresinde yer alıyor. Projenin inşasına başlanmasından sonra 2022 yılı sonlarında veya 2023 yılı başlarında tamamlanarak teslim edileceği ön görülmektedir.

Proje iletişim bilgileri

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 9 366 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bilgi talep formu için ise www.mesacengelkoy.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Mesa Çengelköy Bosphorus tanıtım filmi

Exit mobile version