Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Çengelköy Bosphorus satışa çıktı

Mesa, gayrimenkul alanında 52 yılı aşkın, kaliteden ödün vermeden nitelikli yaşam alanları sunmaktadır. İstanbul’un en nadide semtlerinden biri olan Çengelköy’de uzun süredir beklenen proje olan Mesa Çengelköy Bosphorus projesi lansmana özel avantajlar ve sınırlı sayıdaki konutlarla satışa çıkmıştır. Söz konusu proje, İstanbul Boğazı’yla iç içe bir yaşamı sade ve modern halde sunmaktadır. Proje, bulunduğu konum dolayısıyla yalnızca Boğaz’a değil, ulaşım kolaylığıyla İstanbul’un her bölgesine hakim olma avantajı sağlamaktadır. Mesa Çengelköy Bosphorus projesi denizi içine alan yalnızca 54 konutla butik bir yaşam sağlamaktadır. Proje yatay mimarı anlayışıyla tasarlanmıştır. Ayrıca konutların hepsi kot farkına bağlı olarak Boğaz’a ve kıyı şeridine hakim konumda bulunmaktadır. Söz konusu proje, yere kadar inen cam cepheleri, geniş balkonları ve yemyeşil teraslarıyla projeyi tercih edenlere adeta denizi bahçesi haline dönüştürmektedir.

Mimaride geçmişi günümüzle harmanlayan proje

Mesa Çengelköy Bosphorus projesi İstanbul Boğazı’nda masalsı bir yaşam olanağı sağlamaktadır. Büyük teraslar, köşe salonlar, şeffaf cepheler, kaliteli malzemeler ve farklı mimarisiyle oldukça dikkat çekmektedir. Söz konusu proje, Boğaz’da monoton yapılaşmayı değiştiren, özellikli ve kendine has mimariye sahip bir tasarımı hedeflemektedir. Ayrıca projede geçmişi günümüze taşıyan, farkını sadeliğiyle ortaya çıkaran bir yapıya sahiptir. Bunun yanı sıra Saadet Kapısı, Topkapı Haremi ve III. Ahmet Çeşmesi gibi yapıtlardan örnek alınarak uluslararası standartlarda bir tasarım sunmaktadır.

Mesa Çengelköy Bosphorus büyük teraslar, geniş saçaklar ve şeffaf cepheleriyle tarihimizden devam eden ihtişamı, kendine özgü yalın ve modern yapı sunmaktadır. Dış cephede kullanılan ahşap ve metal profiller dikkat çekmektedir. Ayrıca iç bükey ve dış bükey çizimlerle oluşturulan modern hatlar ile oval camlar modern bir mimarı sunmaktadır. Bütün katlarda ferah ve geniş balkonlar bulunmaktadır. Ayrıca yüksek nitelikli teknik camlarla konforuyla birlikte manzaraya maksimum erişim sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra çift katlı giriş holleri ile lüks yaşam duygusunu uyandırmayı hedeflemektedir. İç mimaride, sade fakat doğal taş, granit seramik, macar kesimi parkeler gibi değerli malzemelerle sıcak bir atmosfer sağlamaktadır.

MESA Çengelköy Bosphorus Projesi Yeşili Mavi ile Buluşturuyor

Hem verimli peyzaj alanlarının hem de mahremiyet imkanlarının azami düzeyde belirlendiği
Mesa Çengelköy Bosphorus projesi, hem verimli peyzaj alanları hem de mahremiyet olanakları azami seviyede belirlenmektedir. Ayrıca benzersiz güzellikteki İstanbul manzarasının yanı sıra, daire sahiplerine 7.693 metrekarelik bir yeşil alan sunmaktadır. Projenin 240 metrekaresi su yüzeylerine ayrılmaktadır. Ayrıca seçilen sert zemin malzemeleri de doğal taşlardan oluşmaktadır. İstanbul ile bütünleşmiş fıstık çamı, piramit servi, erguvan, çınar, meşe, defne, ıhlamur, manolya, zeytin, salkım söğüt, at kestanesi, ceviz, akçaağaç türleri gibi bölgeye uygun ağaçlar tercih edilmektedir. Ayrıca, seçilen bitkilerin renk ve koku etkisiyle yakalanan harmoni sayesinde duyulara da hitap etmesi amaçlanmaktadır. Proje içinde yer alan parkta yine İstanbul’a has ağaçlar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra MESA Çengelköy Bosphorus projesindeki çocuk oyun parkı da peyzaja uygun biçimde yeşillendirilmektedir.

Zengin Daire Seçenekleri ve Lansmana Özel Avantajlar

Mesa Çengelköy Bosphorus kot farkı ve titizlikle yerleştirilen blokların arasındaki mesafe sayesinde benzersiz bir manzarada yaşam olanağı  vadetmektedir. Ayrıca Çengelköy sahiline oldukça yakın konumdadır. Bunun yanı sora 120 ile 266 net metrekare arasında değişen farklı büyüklükte konutlar bulunmaktadır.  3 artı 1, 3.5 artı 1, 4 artı 1, 4.5 artı 1, 5 artı 1, 5 artı 2, 5.5 artı 2, 6 artı 1, 6 artı 2 şeklinde olan konutlar sahiplerini beklemektedir. Uzun süredir beklenen bu proje, zengin daire seçenekleri ve lansmana özel avantajlar sunmaktadır.

MESA Çengelköy Bosphorus Konumu ile İstanbul’un Her Bölgesine Ulaşım Sağlıyor

Projenin konumu yalnızca Boğaz’a değil, İstanbul’un her bölgesine kolay ulaşım olanağı bulunmaktadır. Hem denizden hem de köprülere olan yakınlığı nedeniyle karadan kolayca erişim imkânı sağlamaktadır. Proje, İstanbul Havalimanı’na 49 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6.7 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 3.4 km’dir. Ayrıca Avrasya Tüneli’ne 11 km, Çengelköy sahiline 1.2 km ve Anadolu Hisarı’na 5.7 km uzaklıktadır. Mesa Çengelköy Bosphorus konumu ile sakinlerine Anadolu’dan Avrupa’ya hakimiyet sunmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version