Kategoriler
Proje Haberleri

MESA Çubuklu 28’de kişiye özel ödeme

İstanbul’un Beykoz ilçesinde, Mesa Mesken Sanayi imzasıyla hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 konut projesi, toplam 80 adet daireden meydana geliyor.

Projede 6 adet konut bloğu mevcut. Blokların yarısı 6, yarısı 2 kat yükseklikte. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projede ayrıca dubleks daire seçenekleri de yer alıyor.

Projedeki konutların büyüklükleri, 79 metrekare ila 311 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

MESA Çubuklu 28 konut projesi fiyat listesi

Projedeki konutların fiyatları 1 milyon 359 bin TL ila 4 milyon 493 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

MESA Çubuklu 28 konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut.

Asansörlü projede balkon da var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan deniz manzaralı proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje oldukça merkezi ve toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika Çubuklu – İstinye Feribot İskelesi’ne 7 dakika mesafede inşa ediliyor.

Proje; Kavacık’a 3, Levent’e 10 ve Maslak’a da 12 dakika, Ataşehir’e 15, Bağdat Caddesi’ne ise 30 dakika uzaklıkta yükseliyor.

MESA Çubuklu 28 konut projesi, Acarlar Mah. Yeni Riva Yolu Çubuklu-Beykoz/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 9 366 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.