Kategoriler
Emlak Haberleri

Mesa Gökada’da ön talep süreci başladı

Konutta kalite ve güvenin markası olan Mesa tarafından İstanbul ili, Anadolu yakasındaki Maltepe ilçesinde hayata geçirilecek olan Gökada projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Adalar Manzarası ve orman havasıyla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Mesa Gökada projesinden ön talepte bulunanlar, konut seçimi ve lansman fırsatlarından yararlanma ayrıcalıklarına sahip olacaklar.

Bağdat Caddesi ve sahile yakın bir alanda yer alan Mesa Gökada projesi 17 katlı 3 blokta toplam 273 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerinin yer aldığı Mesa Gökada Evleri projesi Büyükbakkalköy’de yer alıyor. Fiyatların henüz belli olmadığı projenin 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Birbirinin manzarasını etkilemeyecek konumda inşa edilen Mesa Gökada Maltepe projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal alanlar yer alıyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay ulaşım, metro ile ulaşım kolaylığına da sahip olan Mesa Gökada Maltepe projesi ayrıca Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın bir konum da yer alıyor.

Tel: 444 9 366

Tasinmazhaber.Com