Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Gökada’ya yoğun talep

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesinde, Mesa tarafından inşa edilen Mesa Gökada projesi; yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 oranına 120 ay taksite 2 bin 800 TL’den başlayan fiyatlarla fırsatlar sunuyor.

Bağdat Caddesi’ne ve sahil aksına yakın konumuyla ilgi gören Mesa Gökada projesi, avantajlı ödeme planlarıyla da dikkat çekiyor. Mesa Mesken Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Cem Ergüven, kampanyanın 1000’e yakın talep gördüğünü söyleyerek “Tabii bu yoğun ilginin başlıca sebebi müşterilerimizin Mesa’ya duyduğu güven. Biz de özelikle bu dönemde yani sene sonu olmasına rağmen müşterimizin eksilmeyen aksine artarak devam eden güveninden ve yoğun ilgisinden son derece memnunuz” dedi.

3 bloktan oluşan projede, 1+1’den 4+1’e kadar konut tipleri mevcut. Projedeki konutların büyüklükleri, 72 metrekare ila 219 metrekare arasında değişiyor. Projede 317 dairenin yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları ve kafeterya gibi sosyal donatılar mevcut.

E-5’e ve TEM’e yakınlığı ve Aydos ile Kayışdağı ormanları manzarasıyla dikkat çeken proje, sahiplerini bekliyor.