Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Koz ofislerinde faizsiz ödeme ve indirim fırsatı

İş merkezlerine ve ulaşım ağlarına yakın mesafelerde bulunan Mesa Koz projesindeki ofisler satışa sunulmaya başlandı. Teslimlerinin 2021 yılının mayıs ayında yapılacağı projedeki ofisler, alıcıları lüks kavramıyla buluşturacak.

Ofislere çok sayıda talep geliyor

Satışların başlamasıyla birlikte ofislerin oldukça ilgi gördüğü belirten Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, “Toplu ulaşıma erişim kolaylığı sunan konumu ve iş yaşamına değer katan ayrıcalıklarıyla ofislerimizin satışına başladık. Özellikle çalışanları Anadolu Yakasında yaşayan firmalar ofislerini buraya taşımak istiyorlar. Bu gelişimi öngören birçok yatırımcının da projemize olan ilgisinden çok memnunuz.” diye konuştu.

Mesa Koz ofislerinde ödeme seçenekleri

Kozyatağı’nda bulunan projedeki ilk alımlarda 50 ay vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Mesa Mesken tarafından hayata geçirilecek projede ayrıca, yüzde 10 oranında KDV indirimi yapılıyor. Peşin ödemelerde ise KDV indirimine ek olarak yüzde 20 indirim uygulanıyor. KDV indirimi 2019 yılının sonuna kadar geçerli olacak.

Mesa Koz projesindeki donatılar

Projedeki ofisler, akıllı sistemlerle donatılacak. Mesa Koz projesindeki ofislerin tavanı net 3.70 metre yükseklikte olacak. Toplantı odalarının yer aldığı projedeki ofislerde yer alan doğal aydınlatma sistemini ise ofis sakini tasarlayabilecek. 

Projede açık hava alanları, restoranlar, kafeteryalar, kat bahçeleri, spor salonu gibi sosyal donatılar bulunacak. Eminönü ve deniz manzaralarının eşlik ettiği Mesa Koz projesinde ayrıca ofis bakımı ve concierge hizmetleri de sunulacak.

Projedeki ofislerin genişlikleri 

Mesa Koz projesindeki ofisler brüt 84,54 (net 68,45) metrekare genişliğine, brüt 191,69 (net 148,19) metrekare genişliğine ve brüt 439,87 (net 357,69) metrekare genişliğine sahip üç ayrı seçenekle alıcılarına sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

İş merkezlerine ve ulaşım ağlarına yakın bir konumda bulunuyor. Ev, dükkân ve osiflerden oluşan proje Kozyatağı Kavşağı’na komşu durumda. Üç ayrı metro istasyonlarına yürüme mesafelerinde inşa edilen proje, Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahiline de beş dakikada yürüme imkânı sağlıyor.