Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Koz ofislerinde yüzde 0,79 oranlı ödeme

Anadolu Yakası’nda inşa edilen Mesa Koz projesinden ofis satın alacaklara, 120 ay vadede yüzde 0,79 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Önümüzdeki yılın yedinci ayında teslim edilmesi planlanan projedeki ofislerin fiyatı, 680 bin liradan başlıyor.

Çalışmaları Mesa Mesken tarafından yürütülen projenin satış ofisi, uzaktan hizmet veriyor. Satış ofisine görüntülü çağrı yoluyla bağlanarak örnek konutu görmek mümkün durumda.

Mesa Koz projesinde ofis özellikleri

İş merkezlerine ve ulaşım ağlarına yakın bir konumda yükselen projedeki ofisler, akıllı ev otomasyonuyla teslim edilecek. Konutların tavan yüksekliği 3,7 metre değerinde olacak. Ofislerdeki aydınlatma sistemi, ofis sahibi tasarlayabilecek.

Kozyatağı Kavşağı’na inşa edilen projedeki ofisler net 40,48 metrekare büyüklüğü ile net 148,17 metrekare büyüklüğü arasındaki beş ayrı ofis tipi seçeneğiyle tamamlanıyor. Ofislerdeki bu büyüklük değerlerine balkon alanları da dâhil durumda.

Metro istasyonlarına yürüme mesafelerinde bulunan projedeki ofislere housekeeping hizmeti de verilecek.

Projedeki home office seçenekleri

Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler köprülerine onar dakikalık mesafe yükselen Mesa Koz projesinde, hem ofis hem de ev olarak kullanılabilecek home office tipi konutlar da inşa ediliyor.

E5 ve TEM otoyollarının yakınında inşa edilen projedeki bir odalı ve bir salonlu home office tipindeki konutlar net 38,84 metrekare büyüklüğü ile net 39,25 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı seçenekle kuruluyor.

Mesa Koz ofislerinde sosyal donatılar

Adalar ve şehir manzaralarının eşlik ettiği projede, toplantı salonları da bulunuyor. Kafe, mağaza ve restoranlara da yer verilen projede, spor salonunun ve saunanın da kurulması bekleniyor.

Projede kiralama ve randevu hizmetleri de yer alıyor.

Ofisler hangi adreste inşa ediliyor?

Mesa Koz projesinden Bağdat ve Caddebostan caddelerine yürüyerek beş dakikada ulaşılabiliyor. Proje; Avrasya Tüneli’ne on dakikalık, Sabiha Gökşen Havalimanı’na ise 25 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Adres: Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi, No: 69, 34734 – Kadıköy/İstanbul