Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Koz projesinde teslimler başladı

Bölgesinin en iyi tasarlanmış projesi olan Mesa Koz projesi Ağustosta sahipleriyle buluşuyor. Böylece Mesa Koz İstanbul projesinde iş hayatı başlıyor. Anadolu Yakası’nın ulaşım, ticaret ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam standartlarını zirveye taşımaktadır. Projede, 307 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşmaktadır. Bu proje, kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sağlamak için tasarlanmıştır. Üstelik yüksek standartlı ofisleri Adalar ve İstanbul manzarasına hakimiyet sağlamaktadır. Ofisler, kişiye özel tasarım esnekliği sunmaktadır. Ayrıca kullanıcılarına ferahlık hissi veriyor. Kalan sınırlı sayıdaki ofisler teslim dönemine özel 0,99 faiz oranı, 60 ay vade imkanıyla sahiplerini beklemektedir.

Mesa Koz İstanbul projesinde, ofislerin boyutu 65,8 ile 311,35 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca gurme restoran ve kafeleri, ticari alanları, kat bahçeleri, Lounge katı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 7/24 kesintisiz concierge, güvenlik ve resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı bulunmaktadır. Böylece ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamını fırsatı sağlanmaktadır. Ayrıca bu projede çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19. katın yanı sıra perakende ofis ve home ofis seçenekleri bulunmaktadır.

Mesa Koz projesi özellikleri

Mesa Koz Konutları yalnızca projeyi değil projenin etrafını da peyzaj ile renklendirmeyi amaçlamaktadır. Tıpkı diğer projelerinde olduğu gibi Mesa Koz Kozyatağı projesinde bulunduğu bölgenin bitki örtüsüne uygun şekilde sığla ağaçlarıyla yeşillendirilmiştir. Ayrıca şehrin içinde bulunan projede yeşil ile oksijeni çoğaltmayı hedeflemektedir. Böylece projelerinde kullanmak üzere kendi çiftliğinde yetiştirdiği sedir ağaçlarına MESA KOZ’da da yer vermiştir. Projenin içindeki kat bahçelerinde bulunan süs havuzlarına ise Japon kirazları, Japon akçaağaçları, huş ağaçları eşlik etmektedir. Ayrıca projenin AVM girişinde ziyaretçileri zeytin ağacı beklemektedir.

Mesa Koz kişiselleştirilebilir tasarımı ve sapladığı fırsatlarla birçok farklı meslek grubu tarafından tercih edilmektedir. Alıcılara MESA KOZ’u tercih nedenleri sorulduğunda öncelikle MESA markasının sağladığı prestij, ayrıcalık, güven ve kalitenin şirketlerine kattığı değeri vurgulumaktadır. Projeyi modern, çevreci, akıllı, butik bir proje olarak değerlendirmektedirler. Deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul’da son teknoloji yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilmiş projede konforun, huzurun ve güvenin verimli bir çalışma ortamı sağlayacağına dair inanç bulunmaktadır. Bu da Mesa Koz Evleri projesinin tercihinde bir başka sebep oluyor. Yerli ve yabancı misafirlerin rahatlıkla ağırlanabileceği toplantı alanları ve yemek-alışveriş dükkânlarıyla kendi kendine yeten bir kampüs olması da MESA KOZ’u ayrıcalıklı bir avantaj olarak değerlendirilmektedir. Projenin yönetim hizmetlerinin MESA’nın kontrolünde olması MESA kalitesinin inşaat sonrasında da devamı olarak kabul ediliyor. Tüm bu özelliklere ek olarak; Mesa Koz projesinin sahip olduğu stratejik konum gereği sağladığı ulaşım kolaylığı MESA KOZ’luların hayatını kolaylaştırmaktadır. 

Projenin konumu hakkında

Bu proje, İstanbul’un en önemli ulaşım merkezlerinden biri olan Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında bulunmaktadır. Ayrıca birçok AVM, hastane ve eğitim kurumuna sadece birkaç dakika mesafede bulunuyor. Bunun yanı sıra Mesa Koz Evleri projesinde Avrasya Tüneli ise 5 dakikalık, 3 farklı metro durağı sadece 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Avrasya Tüneli, E-5 ve TEM’in kesişim noktasında bulunan proje, Anadolu Yakası’nın en zengin ulaşım aksında bulunmaktadır. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Bağdat Caddesi’ne 5 dakika, Bostancı Sahili’ne 10 dakikada ulaşma imkanı bulunmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version