Kategoriler
Emlak Haberleri

Mesa Koza 66’da teslimler devam ediyor

Konut teslimlerinin devam ettiği Mesa Koza 66 projesi büyükelçiliklerin ve uluslararası kuruluşların yoğun olarak tercih ettiği Gaziosmanpaşa’da yer alıyor.

Şehrin tüm kilit noktalarına dakikalar içinde ulaşma imkanının bulunduğu bir lokasyonda yer alan Mesa Koza 66 projesi zemin kat + 35 katlı kule blok ve zemin kat + 8 normal katlı yatay blok olmak üzere toplam iki bloktan meydana geliyor.

Mesa Koza 66 projesinde yer alan kule blokta toplam 165 adet daire, yatay blokta ise toplam 50 adet daire olmak üzere toplam 215 adet daire yer alıyor.

Koza Sokak yönünde tasarlanan dikey blok – “Kule”; bir yandan yaşam alanında daha kompakt ve klasik çözümler sağlarken, diğer yandan gökyüzüne uzanan yapısı, saydam cepheleri ve yumuşatılmış hatları ile panoramik bir kent manzarası da sunuyor.

Mesa Koza 66 projesinin kule bloğunda 1+1 daireden 5+1 daireye kadar farklı tipteki 93 ile 371 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki daireler yer alıyor.

Mesa Koza 66 projesinin yatay bloğunda ise daireler, bulundukları kata göre farklılaşan teraslara, geniş balkonlara ve bahçelere sahip.

Mesa Koza 66 projesinde 24 saat güvenlik, 322 araçlık kapalı otopark, 50 araçlık açık otopark gibi alanlar yer alıyor.