Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Koza 66’da yaşam başladı

Ankara’ya bağlı olan Çankaya ilçesinde Mesa Koza 66 projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Mesa Mesken Sanayii A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmış oluyor. Projede yer alan bloklar otuz beş katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Mesa Koza 66 projesi bünyesinde 206 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Mesa Koza 66 projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 93 metrekare ile 178 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Koza Sokak’ta inşa edildi. Mesa Koza 66 projesi konum olarak ilgi gören bir lokasyonda yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Mesa Koza 66 projesindeki 2+1 konutlar 877 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+1 konutlar da 1 milyon 312 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.