Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Mesa Koz’da 3 farklı ödeme planı

MESA tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Kozyatağı’nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde cazip avantajlarla dolu kampanyasıyla dikkat çekiyor.

28 katlı tek blokta toplam 280 adet bağımsız bölümden meydana gelen Mesa Koz projesinde 19’uncu kata kadar 1+1 ve 2+1 daireler yer alırken 19’uncu kattan sonrasında ise daha büyük 2+1, 3+1 daireler ve 4+1 penthouse daireler bulunuyor.

Mesa Koz projesinde yapılan lansmandan sonraki kampanyada üç farklı ödeme seçeneği ile çok uygun avantajlar sunuluyor. Kampanyadaki ilk ödeme planında; peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 30’u peşin ve kalan tutar ise 12 ay eşit taksit ile ödeniyor.

İkinci ödeme planında ise peşin ve kredili ödeme imkanı sunuluyor. Bu ödeme seçeneğinde yüzde 15 + yüz 5 indirim fırsatı sunuluyor. Yüzde 80’ine kadar kredi kullanma fırsatı sunulan projede kalan peşinat tutarı ise ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Üçüncü ödeme seçeneğinde se yüzde 5 indirim fırsatı sunulan projede yüzde 30 peşinat ödedikten sonra yüzde 25’ini birinci yıl, yüzde 25’ini ikinci yıl sonunda, kalan yüzde 20’si ise 36 ay vade ile ödeme yapılıyor.