Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Orman Çubuklu konut tipleri

İstanbul’un Anadolu yakasının en büyük ilçelerinden Beykoz ilçesinde, Mesa Mesken inşaat şirketi tarafından inşa edilen Mesa Orman Çubuklu konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 219 adet dairenin bulunduğu projede 8 adet konut bloğu mevcut. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daireler bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 125 metrekare ila 300 metrekare arasında yer alıyor.

Yaklaşık olarak yarısı satılmış durumdaki konut projesinin Mayıs 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Mesa Orman Çubuklu konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 2 milyon 290 bin TL ila 2 milyon 425 bin TL arasında, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 2 milyon 800 bin TL ila 2 milyon 960 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede yüzde 25 peşinat verip kalan kısım üzerinde 1 yıl sonra yüzde 25’lik ara ödeme yapılması isteniyor. Kalan konut bedeli ise 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Ayrıca projeden yüzde 50 peşinat verip 60 aylık 0.98 vade farkı ile Halk Bankası’ndan kredi kullanabilme imkanı da var.

Mesa Orman Çubuklu konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı var. Projede açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve yüeüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, yerden ısıtma sistemi var. Projedeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi, Çubuklu Polis Hatıra Ormanı sınırlarına yakın bir yerde yükseliyor. Mesa Orman Çubuklu konut projesi, Acarlar Mah. 34800 Beykoz/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 9 366 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.