Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Orman Teslimleri Başladı

Mesa Orman Teslimleri Projesi, Beykoz Çubuklu projelerinden birisi olup bu ay teslimler gerçekleşmektedir. İstanbul’un prestijli, özel lokasyonlarından olan Beykoz Çubuklu’da oldukça büyüleyici bir çevrede kurulu ayrıca. Doğanın tam içinde hem merkezi hem de oldukça huzurlu bir alan Mesa projesi içerisinde sizi bekliyor. Daireler, sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Günümüzde özellikle pandemi sürecinden dolayı insanlar kalabalıktan uzaklaşmak istiyor. Ayrıca doğa ile de yakın olup gerçekten huzurlu bir ortamda bulunmak istiyor. Mesa Orman 1 Projesi, 2019 senesinde “En İyi Konut” ödülünü almıştı. Bunu sağlayan hem az katlı hem de yatay mimariye sahip oluşuydu. Ayrıca farklı tür ağaçlardan meydana gelmesi ve göle de komşu olan proje, yaşam alanı olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Mesa Orman Teslimleri gerçekleşiyor; proje ana teması ve amacı doğayı korumaktı aslında. Karbon salımının minimum düzeyde olduğu bu projede, camdan oluşan yüzeyler hem yeşil görüntüyü hem de güneşi eve taşıyor. Ayrıca bu sistemler ile oldukça enerji tasarruflu bir yaşam alanı da üretilmiş oluyor. Elektrik sarfiyatı minimum düzeyde oluyor.

Mesa Orman Teslimleri Başladı: Detayları

Mesa Orman daireleri 2+1’den 6+1’e kadar seçeneklere sahip.  Projede toplamda 219 adet daire yer almaktadır. Nisan ayından bu yana artık sahiplerine teslimlere başlanmıştır. İlgi oldukça büyük. İstanbul sınırlarında oksijen deposu olarak bilinen bir alan üzerinde kurulu olması da gördüğü ilginin artmasını sağlıyor. Nitelikli malzemeler, sınırlı sayıda daireler derken oldukça özel bir projedir.

Yatırım amacı güdenler, yaşamak isteyenler, şehirden kaçıp doğaya sarılmak isteyenler için müthiş bir projedir. Ayrıca kuş cıvıltıları da huzurlu ortamınıza, yürüyüş alanlarınıza renk katacak. Ayrıca spor salonu, havuzu, basket sahası derken oldukça sosyal bir ortam oluşmaktadır. Anadolu yakasında müthiş bir yaşam alanı arıyorsanız Mesa Orman tam olarak sizlik. Ayrıca merkez sayılan Levent, Şişli gibi alanlara da oldukça yakın. Gerek toplu taşıma gerek özel araçla çok hızlı bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir.

Mesa Orman teslimleri Çubuklu Projesi, teslim sonrasında hemen hareketlenmeye başladı. Çünkü yatırımcılar, yaşam alanını temizlemek isteyenler bu fırsatları kaçırmadı. Kalan tüm daireleri de 60 ay ve yüzde 0,99 vade ile satın alabilme olasılığınız hala var. Bu fırsatı kaçırmayın.

Daha fazla emlak proje haberi için tıklayınız