Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Mesa Orman’da Pazar günleri bir başka yaşanıyor

MESA firması sektörde 50 yıldır konutlarda kalite ve güvenin simgesi hâline geldi. Firmanın orman ve doğal gölün hemen yanında konumlandırılmış olan projede Mesa Orman ise alıcılarına doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

Mesa Orman Evleri projesinde yaşam keyfi gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile daha da keyifli hâle geliyor. Projede yer alan konut sahipleri ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu kapsamda “Mesa Orman Beykoz projesinde Adım Adım Sağlıklı Yaşam” isimli bir etkinlik bulunuyor. Etkinlik kapsamında ise Pazar günler konut sahipleri bir araya geliyor. Böylelikle komşular tanışıp kaynaşıyor üstelik bu etkinlikler kapsamında da ziyaretçiler keyifli ve sağlıklı bir yaşamın tadını çıkarmış oluyor.

Mesa Orman Çubuklu projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alıyor. Proje Çubuklu’da yükselmektedir. Konut bloklarından meydana gelen proje butik olarak tasarlandı. Proje bünyesinde 8 konut bloğunda toplam 219 adet konut barındırıyor.

Projede yer alan konut tipleri ve büyüklükleri

Mesa Orman Evleri projesinde yer alan konutlar 125 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olmak üzere toplam beş farklı tipteki daire seçenekleri alıcılarına sunulmakta.

Projede bulunan dairelerin çoğunluğu güney cepheli ve dış cephede kullanılan geniş cam tasarımlar olduğundan orman manzarasına sahip olma fırsatı da sunuluyor.

Mesa’nın 50. yılına özel başlattığı kampanya kapsamında projede 50 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede yer alan sosyal alanlar neler?

Projede konut sahipleri için süs havuzları, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, fitness salonu, tenis sahaları, basketbol sahaları yer alıyor. Bunlara ek olarak parklar, çocuk oyun parkları, özel peyzajları ile de alıcılara konforlu ve kaliteli bir yaşamın kapıları aralanmış oluyor.