Kategoriler
Proje Haberleri

Meşe Park Evleri fiyatları

Bursa ilinin Osmangazi ilçesinde Meşe Park Evleri projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Akaydın İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen konut projesinin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Tek bloktan meydana  gelen proje bünyesinde 14 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan blok dört katlı olacak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede dikkat çekmeyi başarmış durumda. Söz konusu olan Meşe Park Evleri projesi bünyesinde barındırdığı konutları itibariyle aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Meşe Park Evleri projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+0 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 130 metrekareden başlıyor. Projede yer alan en büyük konut ise 160 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire büyüklüklerine ve konut tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Meşe Park Evleri projesindeki konutların satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 3+1 konutların fiyatları ise 300 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 4+0 konutların fiyatları ise 450 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Hamitler Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Meşe Park Evleri projesinde bulunan konutlar 3. Dumlupınar Caddesi’nde yükseliyor.

Bahsi geçen konutların bu yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.