Kategoriler
Proje Haberleri

Metafor Ankara lansman fiyat avantajlarıyla yükseliyor

Ankara’nın işlek caddelerinden İskitler bölgesi Tesviyeci caddesinde konumlanan Metafor Ankara, Altındağ ilçesinin yeni yıldızı haline geliyor. View yapı farkıyla yükselen Metafor Ankara evleri lansman fiyatları üzerinden alıcı bulmaya devam ediyor. Ayrıca Metafor AVM içermesiyle, residence ve ofis seçenekleri ile satışa çıkarılmasıyla dikkat çekiyor. Projede ödeme imkanları nasıl? Residence evlerinde hangi sosyal olanaklardan faydalanabileceksiniz? Yazımızda detaylı bilgiyi bulabilirsiniz…

Metafor Ankara Hakkında

View Yapı’nın en yeni gözde projesi Metafor Ankara modern çizgileri ve özel mimarisiyle öne çıkıyor. Millet Bahçesi’ne yürüme mesafesindeki daireler alıcılarına geniş sosyal olanaklara sahip. A blok içerisinde yer alan ofis ve home ofisler satışa çıkmış durumda. Ancak residence daireler henüz satışa çıkmış değil. Bununla birlikte proje 2 bloktan oluşuyor ve her blokta 43 kat mevcut.

Metafor Ankara Daire Özellikleri

157 bin metrekarelik alana kurulu proje 41 katlı iki blok şeklinde tasarlanmış. 618 residence, ofis, home ofis barındıran projede 237 de mağaza mevcut. Ayrıca her katta 10 adet 50 ile 750 metrekare aralığında genişliğe sahip ofis bulunuyor. Residence dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Teras Residence 1 tipindeki brüt 259 metrekare, net 174 metrekare genişliğe sahip daireler olduğu gibi Teras Residence 2 olarak adlandırılan brüt 345, net 243 metrekarelik daireler ve Loft Residence seçenekleri de mevcut.

Metafor Ankara Sosyal Olanakları

Proje alıcılarına çok sayıda sosyal olanaklar vaad ediyor. Bu olanaklar arasında proje bünyesindeki AVM, geniş güvenlik önlemleri, açık ve kapalı otopark imkanları, lobi ve resepsiyon mevcut. Ayrıca jeneratör ve su deposu barındıran projede hayatınızı kolaylaştırabilmek için her ayrıntı hizmete hazır durumda. Bununla birlikte deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun, yapı denetimini geçmiş daireler alıcılarına öncelikli olarak güvenliği önemsediğini gösteriyor.

Metafor Ankara Ödeme Seçenekleri 

Proje bazı özel ödeme seçeneklerine sahip. Yüzde 10 peşinatla bankasız faizsiz 60 ay vade imkanı sunan firma peşin ödemelerde ise yüzde yirmi beşe varan indirimler uyguluyor. 2023’ün Haziran ayında teslimi planlanan projeye şimdiden yüksek bir ilgi gösteriliyor.

Proje Zübeyde Hanım Mah. Tesviyeci Cad. No: 12/1 Altındağ, Ankara-TR adresinde yer alıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0312 342 03 40 numaraları telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…