Kategoriler
Proje Haberleri

Metay Bahçecik Villaları konut fiyatları

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, Metay Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Metay Bahçecik Villaları konut projesi, toplamda 4 bin 875 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 13 adet müstakil villadan meydana gelen konut projesinde, sadece 4+1 dubleks tipte birimler mevcut. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki projedeki villaların büyüklükleri, brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı. Yüzde 23’ü satılan konut projesindeki villaların özel bahçeleri de bulunuyor.

Konut projesi fiyat bilgisi

Metay Bahçecik Villaları konut projesindeki 4+1 dubleks tipteki villalar, 975 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki villalara banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde, bazı sosyal donatı olanakları yer alıyor. Villalara özel bahçeleriyle dikkat çeken projede; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve açık tpark gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanmış olan lüks konut projesi, şık ve modern tasarımıyla alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Proje, mimari faktörleriyle de ilgi görüyor. Villa projesi, çelik konstrüksiyon sistemiyle inşa ediliyor. Böylelikle konut projesi tüm doğal afetlerden korunabilecek bir yapıya sahip bulunuyor. Proje aynı zamanda bir metre ekstra yüksekliğe sahip olarak hayata geçiriliyor. Böylece toprak kayması gibi durumlarda binaların olumsuz etkilenmesinin önüne geçilecek. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunan Metay Bahçecik Villaları konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, sessiz ve sakin bir konumda inşa ediliyor. Metay Bahçecik Villaları konut projesi, Damlar Mah. Kocaorman Cad. Bahçecik mevkii Başiskele/Kocaeli adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0 (530) 845 24 12 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.