Kategoriler
Proje Haberleri

Metehan Kurtgöz Rezidans satışları başladı

Metehan Kurtgöz Rezidans projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Adana’nın Kozan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kurtgöz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.000 metrekarelik site alanı içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

4.000 metrekarelik site alanı içerisinde 4 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 149 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti ile gece görüşlü güvenlik kameraları bulunmaktadır. Her blokta 2 adet asansör mevcuttur. Ayrıca sitede özel tasarım peyzaj alanları ve keyif alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı ve açık çocuk oyun alanları yer almaktadır. Konutlarda doğalgaz uyumlu merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Dairelerde klima tesisatları mevcuttur. Ayrıca merkezi TV uydu anten sistemi bulunmaktadır.

Metehan Kurtgöz Rezidans konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Adana’nın Kozan İlçesi Karacaoğlan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Projenin 3 cephesi yola bakmaktadır. Üstelik muhitinde iş merkezleri yer almaktadır.
Metehan Kurtgöz Rezidans projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 680.000 TL ile 800.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 646 78 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…