Kategoriler
Proje Haberleri

Metrolife Sancaktepe ödeme seçenekleri

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde, Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Metrolife Sancaktepe konut projesi, toplam 544 adet konut ve 10 bin metrekarelik çarşı alanından meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 2,5+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 59 metrekare ila 207 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 1+1 tipteki konutların büyüklükleri 59 metrekareden, 2+1 tipteki konutların büyüklükleri 85 metrekareden, 3+1 tipteki konutların büyüklükleri 120 metrekareden ve 4+1 tipteki konutların büyüklükleri ise 207 metrekareden başlıyor.

Projenin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Metrolife Sancaktepe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 351 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 522 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 732 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 302 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde 72 ay vade yapabilmek mümkün. Projede peşin ödemede yüzde 10 indirim de yapılıyor. Projede ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Metrolife Sancaktepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesindeki çarşı alanında mağazalar, kafeler ve restoranlar bulunacak. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede balkon da yer alacak.

Projede kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, güneşlenme terası, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada yer alan proje, Sancaktepe metro istasyonunun yanında hayata geçiriliyor. Proje, belediye binasına ve yakında açılacak olan şehir hastanesine de kolay ulaşılabilir bir noktada.

Metrolife Sancaktepe konut projesi, Abdurrahmangazi Mah. Asır Cad. No: 32-34 Sancaktepe/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0 549 827 47 06 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.