Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Metrolife Sancaktepe projesinde ödeme kampanyası

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen Metrolife Sancaktepe projesinde 544 adet konut bulunuyor.

Sinpaş GYO’nun imzasının bulunduğu projenin 10 bin metrekare genişliği, ticari ünitelere ayrılıyor. Şehir manzarasının eşlik ettiği projedeki dairelerin 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje alanı, merkezî bir konumda bulunurken projede, az katlı binalara yer veriliyor.

Projedeki kampanyada ise yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay taksit imkânı sağlanıyor.

Projede hangi sosyal donatılar bulunuyor?

Metrolife Sancaktepe projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafeterya, restoran, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurları yer alıyor.

Yeşil alanlarla donatılan projedeki site alanı içerisinde bulunan fıskiyeli süs havuzları ise siteye estetik bir bütünlük sağlıyor.

Canlı ve kameralı güvenlik hizmetlerinin aralıksız olarak çalışacağı projenin Abdurrahmangazi Mahallesi’nde inşaatına devam ediliyor.

Projedeki daire seçenekleri

Metrolife Sancaktepe projesindeki dairelerde hobi ve çamaşır odası bulunurken ebeveyn odası da dairelerde yerini alıyor.

Asır Caddesi’nde bulunan projedeki 1+1 tipindeki daireler 58 metrekare ile 76 metrekare genişlikleri arasında, 2+1 tipindeki daireler 85 metrekare ile 139 metrekare genişlikleri arasında, 3+1 tipindeki daireler 120 metrekare ile 206 metrekare genişlikleri arasında, 4+1 tipindeki daireler ise 180 metrekare ile 268 metrekare genişlikleri arasında bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyaların hazır olarak teslim edildiği projedeki daireler geniş balkona ve terasa sahipken giriş katındaki dairelerin ise bahçe alanı bulunuyor.

Metrolife Sancaktepe ödeme kampanyası

Metrolife Sancaktepe projesindeki konut satın alımlarında satın alınacak dairenin liste fiyatı yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay taksitlendiriliyor. Projedeki 3+1 tipindeki konutların anahtarı ise kampanyada 768 bin liradan teslim ediliyor.

Proje nerede bulunuyor?

Proje, metro istasyonunun hemen yanında inşa edilirken belediye binasına ve yakında açılması planlanan şehir hastanesine yakın bir mesafede bulunuyor.

Abdurrahmangazi Mahallesi, Asır Caddesi, No: 32, 34791 – Sancaktepe / İstanbul açık adresinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki numaradan yetkiliye bağlanarak ulaşabilirsiniz:

444 19 74