Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Metrolife Sancaktepe’de yüzde 30 indirim

Sinpaş tarafından İstanbul’un yükselen ilçesi Sancaktepe’de hayata geçirilen Metrolife Sancaktepe projesinde yüzde 30 indirime varan fırsatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Metronun hemen yanı başında yer alan Metrolife Sancaktepe projesinde yüzde 30 indirime varan lansmana özel ödeme avantajları sunuluyor.

Üsküdar’a 27 dakikada, Zincirlikuyu’ya ise sadece 45 dakikada mesafede yer alan Metrolife Sancaktepe projesinde geniş teraslı ve bahçeli evleri, sağlık ve sporla iç içe bir yaşama imkan tanıyan bisiklet parkuru ve yürüyüş yolları, yemyeşil park alanı, 14 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydan yer alıyor.

Metrolife projesinde yansıma havuzları, çim amfi ve seyir terası, ateş kuyusu, çocuk oyun alanı, açık spor alanı, fitness merkezi, bisiklet ve yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Metrolife Sancaktepe projesinde 59 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1, 4+1 tip daire seçenekleri yer alıyor.

Sinpaş Metrolife projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim ve yüzde 20 peşin indirimi ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Böylede daireyi peşin satın almak isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunulmuş oluyor.

2019 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 290 bin TL’den başlıyor.

Tel: 444 1 440

Tasinmazhaber.Com