Kategoriler
Emlak Haberleri

Metropol Eren’de kiralamalar başladı

Varyap ve Gap İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul, Ataşehir’de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi yakınında hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinin tek ofis bloğu olan Metropol Eren ofis bloğunda kiralamalar başladı.

Yeni nesi A+ Ofis projesi olan Metropol Eren projesinde 270 derece deniz manzarası yüksek tavanlı ofisler yer alıyor. Projede ofisler dışında 9 farklı büyüklükte ve tüm ihtiyaçlara hizmet edebilecek şekilde tasarlanan toplantı odaları, 450 kişilik restoran katı ve 350 mağazadan meydana gelen alışveriş merkezine doğrudan geçiş yapılacak şekilde bağlantılı köprü ile rahat ulaşacak şekilde kullanım fırsatları da yer alıyor.

Yaklaşık 750 bin metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde inşa edilen Metropol İstanbul projesinin ofis bloğu olan Metropol Eren ofis projesinde 1 tanesi VIP olmak üzere toplam 9 adet yüksek hızlı asansör yer alıyor.

Metropol Eren projesi Migros’a 90 metre, metro durağına 1.1 km, Ataşehir Emniyet Müdürlüğü’ne 1.5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 19 km, FSM Köprüsü’ne ise 12 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0216 515 36 36