Kategoriler
Proje Haberleri

Metropol İstanbul AVM açılışına ziyaretçi akını

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yoğun bir ilgi gören Metropol İstanbul AVM ilk günden açılışında 80 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Sanatın, modanın, aile boyu eğlence ve alışverişin buluşma noktası olmayı amaçlayan Metropol İstanbul AVM, açılış gününde 81 bin 271 kişiye kapılarını araladı. Açılışını birbirinden eğlenceli etkinlikler ve müthiş hediyeler ile bir festivale dönüştüren Metropol İstanbul AVM, İstanbul’a yeni bir eğlence anlayışı kazandırıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Asset Yönetim Kurulu Üyesi Merve Timurlenk Şengül, Beymen, Boyner, CarrefourSA, MediaMarkt, John Reed Fitness & SPA, Paşabahçe, Evidea,Ebebek, Esteworld, FDR Oyun Cumhuriyeti gibi birçok iddialı ve büüyk markalar ile açılışlarının gerçekleştiğini söyledi. Lokasyon gereği de büyük bir avantaj sağladıklarını belirten Merve Timurlenk Şengül, AVM’nin yanı sıra cadde konseptindeki açık alanlarıyla da hizmet vermeye başladıklarının altını çizdi.

Metropol İstanbul’da 150 TL’nin üzerindeki alışverişlerde katılmaya hak kazanılacak hediye çarkı yer alıyor. Bunun yanı sıra 30 Ağustos 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan alışverişlerde de bir adet Jaguar’ın özel tasarlanan elektrikli otomobili i-Pace’i hediye edilecek.

30 Ağustos – 8 Eylül arasında da çocukların en sevdiği karakterler arasında yer alan Rafadan Tayfa gösterisi ve DinoLab çocuk kulübü çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için keyifli seçenekler arasında yer alacak.