Kategoriler
Emlak Magazin

Metropol İstanbul’da açılış festivali zamanı

Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi, 150 lira üzeri alışverişle katılmaya hak kazanılacak hediye çarkına ek olarak açılışa özel; 30 Ağustos, 30 Eylül tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde 1 Jaguar’ın özel tasarlanan elektrikli otomobili i-Pace’i hediye olarak verecek.

Alışveriş merkezi, sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin en iddialı alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday durumda bulunuyor. Metropol İstanbul, 30 Ağustos tarihinden itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak. Açılışı bir festival ile gerçekleştirecek olan alışveirş merkezi, 30 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında her yaştan ziyaretçisine birbirinden keyifli ve eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Ünlülerden konser geçidi

30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Radyo Karnaval imzasıyla ve değişik temalı dj partileriyle İstanbullulara keyifli saatler yaşatacak olan Metropol İstanbul, bir ay boyunca birbirinden ünlü isimlerin konserleriyle ve gösterileriyle ziyaretçilerine adeta şölen yaşatacak.

Brick People ve Walkabaout Team eğlenceli kostümleri ve şovlarıyla ziyaretçileri karşılarken trio müzik grupları da eğlenceli müzik tınıları ile gün boyu ziyaretçilerle buluşacak.

Çocuklar keyifli zaman geçirecek

30 Ağustos ve 8 Eylül tarihleri arasında çocukların en sevdiği karakterler arasında yer alan Rafadan Tayfa gösterisi ve DinoLab çocuk kulübü çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirecek.

Alışveriş ve yaşam merkezindeki eğlence şöleni; Brothers Trio, JazzTime Band, İldeniz Trio ve çeşitli dans gruplarının gösterileriyle ide devam edecek.

Jaguar’ın en yeni modeli hediye edilecek

Metropol İstanbul, Açılış Festivali ile Jaguar’ın en yeni ve elektrikli modeli olan i-Pace’i de ziyaretçilerine armağan olarak verecek. 30 Ağustos ve30 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan her 150 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan alışveriş ve yaşam merkezi misafirleri arasından bir talihli, yılbaşında geleceğin teknolojisine sahip Jaguar i-Pace kazanma şansı elde edecek.