Kategoriler
Proje Haberleri

Metropol Rezidans Çorlu satışları başladı

Metropol Rezidans Çorlu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şener İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje, gerçek rezidans hizmetleri ile Çorlu’nun en prestijli projesi konumundadır. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 58 metrekare ile 78 metrekare olmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekare olmaktadır. Sitenin 2.000 metrekarelik kapalı sosyal tesisi bulunmaktadır. Üstelik açık ve kapalı yüzme havuzu ile açık ve kapalı alanda spor alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra buhar odası, hamam, sauna ve çocuk oyun parkı mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi pek çok imkana sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlardaki mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca zemine laminant parke uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra görüntülü diafon sistemi, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa mevcuttur.

Metropol Rezidans Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Esentepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Bunun yanı sıra alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, hastane ve sağlık ocağı gibi birçok alan mevcuttur.

Metropol Rezidans Çorlu fiyatları ne kadardır?

Metropol Rezidans Çorlu projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 58 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 540.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı ise 630.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 416 21 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version