Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Metropol Rezidans Çorlu’da 1+1 daire fiyatları 240 bin TL oldu

Metropol Rezidans Çorlu projesi Şener İnşaat ve Atasay Pırlanta’nın iş birliğiyle Tekirdağ’da yükseliyor. Toplamda 2 bin 375 metrekare arsa alanına sahip olduğu belirtilen konut projesinde teslimler bu yılın mart ayında başladı.

Metropol Rezidans Çorlu proje özellikleri

Tekirdağ ilinde inşaat sürecini tamamlayan yeni konut alanı Mart 2020’de ev sahiplerinin yeni yaşam bölgesi oldu. Şener İnşaat ve Atasay Pırlanta’nın başarılı girişimlerinin sonuçları satışta yüzde 30 oranında doluluk getirdi. 2 bin 375 metrekare üzerinde yükselen konutlar 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşmaktadır. 2 blok içerisinde toplamda 278 daireden meydana gelen konutlarda büyüklük 58 metrekare ila 112 metrekare arasında değişiyor.

Metropol Rezidans Çorlu projesi kapsamında ticari alanlara yer verilen bu ortak girişimde iki tip 1+1 ve tek tip 2+1 daireler bulunmaktadır. Konutların sahip olduğu sosyal donatılar arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu sağlıklı yaşamın en büyük destekçisi oldu. Çocuk oyun alanları ile genişletilen site içerisi, büyüklere sauna, Türk hamamı ve fitness hizmetlerini getiriyor. Güvenlik personellerince kuş uçurulmayan alanda kameralı güvenlik sistemleri 7/24 aktiftir.

Kapalı otoparkın araçlara ekstra güvenlik getirmesiyle birlikte konutlara olan sevgi en üst seviyeye çıkıyor. Sosyal tesislerin aktif yaşamda mutlak bir şekilde rol oynaması beklenirken, basketbol sahası gibi alanlar küçük, büyük ayırt etmeksizin hayatlarda eğlenceli günlerin kapısını aralamaktadır.Bina iç özellikleri asansör ile tamamlanırken, konutlarda ankastre beyaz eşyaların teslimlere eklendiği bilgisi verildi. Merkezi ısıtmadan yarar sağlayan yapılar ısı pay ölçere sahiptir.

Projede daire fiyatları

Metropol Rezidans Çorlu projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum gösterilmiştir. Tekirdağ’da huzurlu ve mutlu günlere adım atmak isteyen alıcılar 1+1 daireler için minimum 240 bin TL civarında bir ödeme yaparken, tercihler bu rakamı 290 bin TL’ye yükseltiyor. Fiyatların minimum 385 bin TL’den başladığı 2+1 dairelerde ise alıcı tercihleri bu sınırı 460 bin TL’ye kadar genişletmektedir.

Detaylı bilgi edinmek isteyenler 0282 650 59 00 hatlı numarayı arayabilir veya [email protected] adresinden mail yoluyla ulaşım sağlayabilirler.