Kategoriler
Proje Haberleri

Metropolitan Grand Canyon satışları devam ediyor

Metropolitan Grand Canyon projesinde yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesi Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır.  Gölcük villa projesi DYG Yapı & İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede yer alan villa tipleri neler? Villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Satışa çıkmış olan villa seçenekleri farklı büyüklüklere sahiptir. 4+1, 5+1 ve 6+1 tip villaların yer aldığı bu projede, villaların büyüklükleri ise brüt olarak 435 ile 675 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca villa türlerine göre banyo sayısı 4 ya da 5 olabilmektedir. Projenin en çok dikkat çeken özelliği ise villa içinden ulaşımın mümkün olduğu bodrum otopark yer almaktadır. Bu otoparklarda ikişer araçlık yer mevcuttur. Ayrıca projede her villaya ait müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu açık yüzme havuzları 30 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Villa projesi içerisinde müstakil sauna, şok havuzu, duş, spor salonu bulunmaktadır. Giriş katlarında salon, mutfak, antre ve wc bulunmaktadır. En üst katta yatak odası, evebeyn banyosu, giyinme odası ve oda içinde dekoratif jakuzi bulunmaktadır.

Metropolitan Grand Canyon fiyatları ne kadar?

DYG Yapı & İnşaat firmasının bu projesi yüksek fiyat aralıklarına sahiptir. Metropolitan Grand Canyon satılık villa fiyatları 3 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 435 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip villaların fiyatları 3 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 11 milyon 250 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

450 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 tip villaların fiyatları 3 milyon 850 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar 11 milyon 250 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

675 metrekare büyüklüğe sahip 6+1 tip villaların fiyatları ise 34 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Metropolitan Grand Canyon nerede yer alıyor?

DYG Yapı & İnşaat firmasının bu projesi, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Yemyeşil bir arazide yükselen bu villa daireleri, ilçenin merkezinden geçen Atatürk Bulvarı’na çok yakındır. Ayrıca Değirmendere Müfit Saner İlkokulu, Şehit Cengiz Topel İlkokulu ve Mehmet Akif Ortaokulu gibi eğitim kurumlarına ulaşım en fazla 15 – 20 dakika sürmektedir. Devlet Hastanesi’ne de yakın olan bu villaların yer aldığı bölgede Tarabya Evleri, Elit 3 Sitesi ve Güler Sabancı Sitesi mevcuttur.

Daha detaylı bilgilere ulaşmak için lütfen 0542 283 21 06 numarasını arayınız.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…