Kategoriler
Proje Haberleri

Metropolitan Palm Town satışları devam ediyor

Konut projesi DYG Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilmiştir. Gölcük konut projesi Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Metropolitan Palm Town projesinde yer alan dairelerin satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı temel atma töreninden sonra açıklanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Gölcük konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan 16 bin metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilmiştir. Bu arsa üzerinde toplam 17 adet konut bloğu yer almaktadır. On yedi adet konut bloğunda ise toplam 136 adet  konut yer almaktadır.

Daire tipleri olarak ise projede yedi farklı tipte daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri 2+1 ara kat daireler, 3+1 ara kat daireler, 4+1 ara kat daireleri yer almkatadır. Ayrıca 4+1 bahçe dubleks daireler, 4+1 çatı dubleks daireler, 3+1 bahçe dubleks daireler ve 3+1 çatı dubleks daire tipleridir. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri ise net 130 metrekare ile 218 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip ara kat daireler net 130 metrekare, 3+1 tip daireler net 160 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 4+1 tip ara kat daireler net  185 metrekare alana sahiptir. 4+1 bahçe dubleks daireler net 210, 4+1 çatı dubleks daireler 218 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 bahçe dubleks ve çatı dubleks daireler ise net 165 metrekare büyüklüğündedir.

Metropolitan Palm Town fiyatları ne kadar?

2+1 ara kat tip daireler 610 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 ara kat tip daireler 630 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 bahçe dubleks tip daireler 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 çatı dubleks tip daireler 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Metropolitan Palm Town projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, güvenlik, açık  otopark, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Metropolitan Palm Town projesi Topçular Mahallesi, Çimen Sokak, Gölcük / Kocaeli adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0542 283 21 06 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version