Kategoriler
Proje Haberleri

Metsan Nexus hemen teslim

İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde Metsan Nexus projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje isminden de anlaşılacağı gibi Metsan İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları geçen yıl tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Hemen teslim durumundaki konutlar özellikle zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor.

Proje 36 katlı iki rezidans ve 19 katlı bir kuleden meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 439 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Metsan Nexus projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Söz konusu olan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirildi. Metsan Nexus projesindeki konutlar E-5 Yakacık Yolu’nda bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden oluşuyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Metsan Nexus projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 72 metrekare ile 238 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Metsan Nexus projesinde yer alan 1+1 konutlar 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 1 milyon 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 380 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirilmiş durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 948 98 38