Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Meva Anadolu şimdi al seneye öde fırsatı ile satışta

Meva Anadolu konut projesi muhteşem konumu ve adalar ve deniz manzaralı yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Çayırova İlçesinde yükselen proje Zeray İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konut projesinde şimdi al seneye öde fırsatlarıyla daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çayırova İlçesi Akse Mahallesi üzerindeki 3 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede ayrıca 1000 metrekarelik göl, 100 metre yüksekliğinde şelale yer almaktadır. Aynı zamanda Meva Anadolu kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ADSL, görüntülü diafon, fiber internet, Hilton banyo, intercom sistemi gibi donanımlar mevcuttur. Ayrıca dairelerde vestiyer, ankastre set, ebeveyn banyosu, bulaşık makinesi, spot aydınlatma gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje geniş peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal donatıları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 2 açık yüzme havuzu, teras kafe, spor merkezi, kapalı yüzme havuzu, kafe ve restoran gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, çardak, amfi gibi alanlar da bulunmaktadır. Bunların yanı sıra site içerisinde kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, jeneratör gibi hizmetler de sunulmaktadır. Çayırova konut projesi 10 blok ve 750 daireden oluşmaktadır. Projede 1+1’den 4+1’ e kadar daire seçeneğine yer verilmektedir. Ayrıca proje kapsamında bahçe dubleks, teras dubleks seçenekleri de bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ise brüt 92 metrekare ile 262 metrekare arasında değişmektedir.

Meva Anadolu konumu ve fiyatları hakkında

Meva Anadolu konut projesi, Kocaeli Çayırova’da muhteşem bir konumda yer almaktadır. Proje bu konumu sayesinde bölgenin bütün doğal güzelliklere rahatlıkla ulaşılabilmektedir. Ayrıca Ballıkayalar, Kartepe, Maşukiye, Kerpe, Kandıra gibi turizm alanları projeye oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

92-111 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler 589 bin 323 TL,

Brüt 141-164 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 802 bin 234 TL,

155-236 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 1 milyon 114 bin 214 TL,

227-262 metrekare brüt alana sahip 4+1 daireler 1 milyon 447 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler şimdi al seneye öde fiyatlarıyla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 91 41 ve 0534 271 25 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version