Kategoriler
Proje Haberleri

Meva City Kahta projesi Özbayırlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Meva City Kahta konutları, Adıyaman’ın en merkezi ilçelerinden olan Kahta’da gerçekleşmektedir. Ayrıca bu firma Çamlıkent Sitesi, Elif Kent Siteleri, Manolya Evleri ve Prestij Residence gibi çeşitli projeleri de hayata geçirmektedir. 3 + 1 odalı daireleri satışa çıkmış olan Meva City konutları ise bunlar arasındaki en konforlu daire seçeneklerine sahip olmaktadır. Bu projenin daireleri brüt 180 metrekare – net 170 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca tüm dairelerde ebeveyn banyosu, görüntülü diyafon sistemi, hırsız alarmı, yangın alarmı ve internet altyapısı mevcuttur.

Tüm alüminyum doğrama, PVC doğrama ve yalıtım özellikleri ise gelişmiş düzeydedir. Usta eller ile inşa edilen bu konutlar, yeterli büyüklükte olan kilerlere de sahiptir. Bununla birlikte tüm ortak kullanım alanları kamera ile gözetilmektedir. Güvenlik hizmeti, kapıcı hizmeti, otopark ve çocuk oyun alanları ise sitenin sahip olduğu detaylardan bazılarıdır.

Bu site Kahta’nın neresindedir?

Kahta ilçesi yaklaşık olarak 120 bin nüfusa sahip olan büyük bir ilçedir. Özbayırlar İnşaat’ın kurduğu site alanı ise ilçenin Yavuz Selim Mahallesi’ndeki Hastane Caddesi üzerinde kalır. Bu cadde, Kahta İlçe Devlet Hastanesi’nin bulunduğu yer olmasından dolayı bu isme sahip olmuştur. Ayrıca ilçe merkezine gitmekte olan Atatürk Bulvarı da sitenin hemen yan tarafındadır. Mustafa Yardımcı Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Yavuz Selim İlkokulu – Ortaokulu ve Naze – Bedir Metiner Anaokulu da yakın mesafededir.

Meva City Kahta satılık daire fiyatları ne kadardır?

Meva City Kahta satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 450 bin TL’den başlar. Aidat giderinin 80 – 100 TL olması beklenen bu konutlar krediye ve takas yöntemine uygundur. Ödeme planları ve projenin sahip olduğu diğer tüm detaylar hakkında bilgi almak için;

  • 0 537 972 60 18

numarasını aramak yeterlidir.

 

En güncel emlak haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Exit mobile version