Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Konutları Konya tapu masrafız satışta

Meva Konutları Konya konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Karatay İlçesinde yükselen proje Barikat İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Karatay İlçesi Yediler Mahallesi üzerindeki 6 bin 455 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 4 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Meva Konutları Konya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler vestiyer, ankastre set, duvar kağıdı, gömme dolap, mobilya, hırsız alarmı, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, kapıcı, güvenlik gibi olanaklara sahiptir Aynı zamanda oyun parkı, spor alanı gibi sosyal donanımlar da mevcuttur. Konya konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 155 ile 165 metrekare arasında değişmektedir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında 92 daire ve 8 adet ticari birim bulunmaktadır.

Meva Konutları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, İl Jandarma Kavşağından Fatih Caddesine girildiğinde 2.lambalardan sağ tarafa dönüldüğü zaman 200 metre içeride caddenin sol tarafında kalmaktadır. Aynı zamanda yanı başında sağlık ocağı, eczane, market ve çarşı merkeze kolay ulaşım sağlanmaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 434 bin TL,

Brüt 155 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 499 bin TL,

165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 570 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışları sırasında tapu masrafı alınmamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0554 493 79 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…