Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Şehir 0.99 faiz oranıyla satışta

Meva Şehir projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ünsal Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 18 blokta 1800 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 2 artı 1, 3 artı 1, lüks 4 artı 1 ve delüks 4 artı1 olmak üzere farklı daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 18 blokta 1800 adet konut bulunmaktadır. Bu konutların 2 artı 1, 3 artı 1, lüx 4 artı1 ve delüx 4 artı1 olmak üzere farklı daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. 4 artı 1 lüks dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 delüks dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi ve intercom sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projenin 300.000 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Fırın, kafe, restoranlar, alışveriş merkezi ve gölet bulunmaktadır. Ayrıca bay ve bayan kapalı yüzme havuzu, sauna ve hamam, kapalı fitness alanı ve spor merkezi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık alanda voleybol ve basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, fitness alanı, bahçe oturma grupları ve çocuk oyun parkları gibi sosyal faaliyet alanları mevcuttur.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Yangın ihbar ve söndürme sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, vestiyer ve spot aydınlatma gibi pek çok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve havuz bulunmaktadır. Ayrıca banyo, tuvalet ve priz mevcuttur.

Meva Şehir konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Yeşilova Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, göl, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Meva Şehir fiyatları ne kadardır?

Meva Şehir projesinde 0.99 faiz oranı ile 84 ay vade imkanı sunulmaktadır. Projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.099.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 lüks dairelerin fiyatı 1.299.000 TL ile 1.690.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 delüks dairelerin fiyatı 1.750.000 TL ile 2.055.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 06 98 veya 0 (543) 443 06 98 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…