Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Şehir donatıları nelerdir

Ankara şehrinin Etimesgut ilçesinde Meva Şehir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ünsal Group firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Meva Şehir projesi bünyesinde bin 800 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje yirmi üç katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirildi. Meva Şehir projesi Ayaş Yolu, Çevreyolu Kavşağı, Optimum AVM yanında yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Meva Şehir projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 105 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Meva Şehir projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 250 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 4+1 konutların fiyatları ise 450 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.