Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Meva Şehir projesinde faizsiz ödeme kampanyası

Bin 800 adet konutun ve 110 adet dükkânın inşa edileceği Meva Şehir projesi Eryaman’da konumlandırılıyor. Ünsal Yapı’nın imzasının bulunduğu proje 26 bin 822 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim hizmeti veren okulun yer aldığı projede 18 adet blok  bulunuyor.  2021 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projedeki daire satın alımında 36 ay boyunca faizsiz ödeme seçeneği yer alıyor.

Meva Şehir projesinde sosyal donatılar

Geniş peyzaj alanlarında renkli çiçeklere yer verilen Meva Şehir projesinde fırın, kafeteryalar, restoranlar, kapalı yüzme havuzu, hamam, açık ve kapalı spor salonları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, tenis kortu, bahçede oturma alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Projenin kapalı yüzme havuzu kadınlara ve erkeklere özel olmak üzere iki tane bulunuyor. Projedeki 7 bin metrekare genişliğindeki gölette ise binilebilen sandallar yer alıyor. AVM’nin bulunduğu projede açık otopark da inşa ediliyor. Girişlerin ve çıkışların kartla sağlandığı projede aralıksız olarak çalışan canlı güvenlik ve kameralı güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Meva Şehir projesindeki 1+1 daire tipleri brüt 105 (net 80) metrekare genişliğinde, 3+1 daire tipleri brüt 150 (net 130) metrekare genişliğinde, 4+1 Lüx daire tipleri brüt 193.78 (net 162) metrekare genişliğinde inşa edilirken projedeki 4+1 Delux daire tipleri ise brüt 250 (net 210) metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projedeki iki oda ve bir salon daire tipleri 250 bin liradan, üç oda ve bir salon daire tipleri 350 bin liradan, dört oda ve bir salon daire tipleri ise 450 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya çıkıyor. Projedeki dairelerde 31 Aralık’a kadar 36 ay faizsiz ödeme kampanyası sunuluyor.

Meva Şehir nerede inşa ediliyor?

Türkiye’nin başkentine inşa edilen proje Çubuk Çayı’na 150 metre, Optimum AVM’ye ve Fen Lisesine 500 metre, Yüksek Hızlı Tren istasyonuna ise 450 metre mesafelerde konumlandırılıyor. Yeşilova Mahallesi, Ayaş Yolu – Çevreyolu Kavşağı, Etimesgut / Ankara posta adresinde yer alan proje hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:

444 0 698