Kategoriler
Kampanyalar

Meva Şehir yüzde 0.84 faizle satışta

Ünsal Grup firması tarafından bin 800 adet dairenin ve 110 adet dükkânın inşa edileceği Meva Şehir projesi Etimesgut’ta hayata geçiriliyor. Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilen projede yeni bir kampanya başlatıldı.

Konut projesi 26 bin 822 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim hizmeti veren okulun yer aldığı projede 18 adet konut  bloğu yer alıyor.  2021 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projedeki daire satın alımında 60 ay veya 120 vade seçeneği fırsatı sunuluyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Meva Şehir projesindeki 1+1 daire tipleri brüt 105 (net 80) metrekare genişliğinde, 3+1 daire tipleri brüt 150 (net 130) metrekare genişliğinde, 4+1 Lüx daire tipleri brüt 193.78 (net 162) metrekare genişliğinde inşa edilirken projedeki 4+1 delux daire tipleri ise brüt 250 (net 210) metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 449 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları  599 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 tip lüx dairelerin fiyatları ise 749 bin TL’den başlıyor.

Projede başlatılan kampanya kapsamında iki farklı ödeme seçeneğine yer veriliyor. İlk seçenekte  60 ay vade ve yüzde 0.84 faiz oranı  ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz. İkinci seçenekte ise yüzde 0.89 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz. Yüzde 15 indirim fırsatı sunulan projede kampanya için son gün 31 Ekim 2020 olarak belirlendi.

Meva Şehir projesinde sosyal donatılar

Geniş peyzaj alanlarında renkli çiçeklere yer verilen Meva Şehir projesinde fırın, kafeteryalar, restoranlar, kapalı yüzme havuzu, hamam, açık ve kapalı spor salonları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, tenis kortu, bahçede oturma alanları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Projenin kapalı yüzme havuzu kadınlara ve erkeklere özel olmak üzere iki tane bulunuyor. Projedeki 7 bin metrekare genişliğindeki gölette ise binilebilen sandallar yer alıyor. AVM’nin bulunduğu projede açık otopark da inşa ediliyor. Girişlerin ve çıkışların kartla sağlandığı projede aralıksız olarak çalışan canlı güvenlik ve kameralı güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Meva Şehir nerede inşa ediliyor?

Türkiye’nin başkentine inşa edilen proje Çubuk Çayı’na 150 metre, Optimum AVM’ye ve Fen Lisesine 500 metre, Yüksek Hızlı Tren istasyonuna ise 450 metre mesafelerde konumlandırılıyor. Yeşilova Mahallesi, Ayaş Yolu – Çevreyolu Kavşağı, Etimesgut / Ankara posta adresinde yer alan proje hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz:

Tel: 444 0 698

Diğer proje haberleri için tıklayınız…