Kategoriler
Proje Haberleri

Meva Şehir yüzde 10 indirim fırsatı ile satışta

Meva şehir muhteşem fırsat ayağınıza geldi. Konut projesi Ünsal Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Ankara konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Metrekare ve oda sayısını değişiklik olan bu evlerin ilanlarını bakabilirsiniz.

Genel olarak evleri incelendiğinde 2 + 1 odası ile ev metrekare brüt olarak 80 alan kaplar. Metrekare net olarak ise 70 alan kapladığını görüyoruz. 3 + 1 olan dairenin metrekare brüt olarak 130 alan kaplar. Metrekare net olarak 115 olan kapladığını görüyoruz. 4 + 1 olan evler metrekare brüt olarak 165 alan kaplar. Metrekare net olarak 147 alan kapılarını görüyoruz. Yine aynı oda sayısına ve aynı metrekare ve net sayısına sahip bir ev daha bulunmaktadır. Tekrar 4 + 1 olan bir evin metrekaresi brüt olarak 210 alan kaplar. Metrekare net olarak 190 alan kaplamıştır. Aynı zamanda bu oda sayısına ve metre kare sayısına sahip bir tane daha ev bulunmaktadır.

Meva Şehir fiyatları ne kadar?

Meva Şehir projesinin genel olarak fiyatlandırması ilanlardaki evlere göre sıralarsak;

– 2 + 1 daire metrekare brüt olarak 80 alan kaplar. Ayrıca metrekare net olarak 70 alan kaplayan ev 649 bin lira civarındadır.

– 3 + 1 olan metrekare brüt olarak 130, metrekare net olarak 115 alan kaplayan bu evin fiyatı yaklaşık olarak 849 bin lira civarındadır.

– 4 + 1 olan metrekare brüt olarak 165, metrekare net olarak 147 alan kaplayan bu evin fiyatı 1 milyon 99 bin lira civarındadır.

– Yine aynı şekilde 4 + 1 olan metrekare brüt olarak 210, metrekare net olarak 190 alan kaplayan bu evin fiyatı 1 milyon 260 bin lira civarındadır.

Bu şekilde fiyatlandırma listesi de yapılabilmektedir. Oda sayılarında ve konumuna göre de merkeze yakın Etimesgut’ta bulunan dairelerden oluşur ve odaları oldukça geniş ve ferahtır. Konumu gitmek istediğiniz genel yerlere oldukça yakın mesafededir. Sizlerle bu evleri tercih ederek konumumdan da yararlanabilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı

Proje site içerisinde yer almaktadır ve sitenin adı Meva Şehir olarak geçmektedir. Görüntülü arama ile gezebileceğiniz bu sitenin muhteşem göl manzaralı evlerde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bu indirim kampanyası 30 haziran 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Ünsal Group güvencesi ile Ankara Eryaman’da sizlere sunulmaktadır. Farklı oda sayılarıyla ihtiyacınız olanı karşılayabilecek 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 olmak üzere farklı farklı modellerde daireler sunulmaktadır. Daha çok ulaşımı kolay ve istediğiniz her şeyin bulunabileceği bir site olduğu için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Proje özelliklerine genel olarak bakacak olursak otopark olarak açık otoparkı vardır. Birçok aktivite alanı da proje içerisinde mevcuttur.

Genel olarak Meva Şehir projesinin bu şekilde tanımlayabiliriz. Ayrıca sizler Ankara konut projesindeki daireler hakkında firmadan detaylı bilgi alabilirsiniz. Konut projesinde örnek daire mevcut olup örnek daireleri görebilirsiniz. Projenin 2021 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız 444 0 698 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version