Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Meva Şehir’de yüzde 20 indirim

Ankara şehrine bağlı Etimesgut ilçesinde Meva Şehir projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje Ünsal Group imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ve geniş inşaat alanı ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bahsi geçen proje birçok açıdan alıcılarına konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Site konsepti ile inşa edilmekte olan projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da bulunuyor. Bu sayede Meva Şehir projesi bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek nitelikte yaşama kazandırılıyor.

Proje toplamda 23 katlı bloklardan meydana gelecek. Söz konusu proje bünyesinde bin 800 adet konut barındıracak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Meva Şehir projesinde daire ve ticari konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan oluşacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor.

Bahsi geçen projede yer alan 2+1 konutlar 105 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Söz konusu projedeki 3+1 konutlar ise 150 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan 4+1 konutlar da 193 metrekare ile 250 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projedeki konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu projedeki 2+1 konutlar 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki 3+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Meva Şehir projesindeki 4+1 konutlar da 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıları için satışa çıkarılmış vaziyette.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede bulunan konutlara sahip olmak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Ayrıca taksitli ödemelerde banka, kefil ve senete ihtiyaç duymadan 36 ay taksit fırsatına ek olarak yüzde 10 indirim de mevcut.

Konutların 2021 yılı içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 46 82