Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Mevsim İstanbul’da 60 ay sıfır faiz

Sarılar İnşaat tarafından İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi’nde hayata geçirilen Mevsim İstanbul projesinde yeni yıla özel kampanya düzenlendi.

6 bin 972 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Mevsim İstanbul projesinde yeni yılda daire sahibi olmak isteyenler için alternatif ödeme seçeneklerinden oluşan bir kampanya başlatıldı.

3 blokta toplam 187 adet daireden meydana gelen Mevsim İstanbul projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 93 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.

580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Mevsim İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutar 60 ay vade ve yüzde sıfır faizle veya 120 ay vade ve yüzde 0.45 vade ile ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

2018 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Mevsim İstanbul projesinin yüzde 50’si şimdiden satılmış durumda.

Mevsim İstanbul projesinde kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, kapalı otopark, açık otopark, dinlenme alanları, çocuk parkı, oyun odası, mini futbol – basketbol sahası, sinema odası, fitness center, sauna, toplantı odası, mescit, güvenlik gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0212 294 02 03