Kategoriler
Proje Haberleri

Mevsim Kayapa satışları başladı

Mevsim Kayapa projesi geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Paris İnşaat ve İzler Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blok ve 5 kattan oluşan daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde tek blok ve 5 kattan oluşan daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 105 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca şifreli blok giriş kapısı bulunmaktadır. Bina deprem yönetmeliğine uygun tasarım ve yapıya sahiptir. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Uydu TV sistemi alt yapısı, görüntülü intercom ve fiber internet gibi özellikler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra son teknoloji ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire içerisinde banyo ve koridorda spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Salon ve odalarda derzli laminant parke uygulanmaktadır. Ayrıca balkon dahil tüm odalarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Mevsim Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehrin gürültüsünden uzak konumda Uludağ ve Çamlık manzarasına sahiptir.
Mevsim Kayapa projesinde bulunan brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 780 bin TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 507 10 84 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…