Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Meydan Ardıçlı Esenyurt Haziran’da Teslim

Meydan Ardıçlı Esenyurt, Özyurt ve Bahaş Holding ortaklığıyla inşa edilen konut projesidir. Esenyurt’ta inşa edilen projenin 2. Etabının teslim tarihi 2 Haziran olarak netleşti. Her iki firma da yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Meydan Ardıçlı Esenyurt projesinin 2.etabı da 282 daireden oluşmaktadır. Bu dairelerin satışları başlamıştı ve teslimlerinin Haziran ayı olduğu biliniyor.

Meydan Ardıçlı İlk Etabı 2019’da Tamamlandı

Birinci etabı 2019 tamamlanan projede ilk daireler teslim edildi. 2. Etap çalışmalarına başlanmıştı ve onun da teslimine çok az kaldı. Anadolu Ajansı tarafından yapılan habere göre de proje 67 bin metrekare üzerine kurulmuş. Ayrıca 27 bloktan, 1681 konuttan ve 125 ticari üniteden meydana gelmektedir. Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi daireleri hakkında da bilgiler ortak holdinglerden geldi. 100 metrekare ile 224 metrekare arasında büyüklüğe sahip olan dairelere de ayrıca fiyat da biçildi. İkinci etap dairelerinin fiyatları ayrıca 800 bin TL’den başlamaktadır.
Projede yatırım amaçlı yer almak isteyenler için vadeli ödeme seçenekleri de sunulmuştur. Bu imkanlar ile oldukça çok sayıda satış tamamlandı. Ayrıca proje henüz teslim aşamasına gelmedi ancak %70’i satıldı dairelerin. Ayrıca büyük metropollerden esinlenerek oluşturulan meydan da görenleri hayrete düşürüyor.

Yabancı Yatırımcıların da Odağında

Projeyle ilgilenen koordinatörler tarafından yapılan açıklamalara göre proje yurt dışından büyük ilgi gördü. Konumu, prestiji ile bulunduğu bölgeye farklılık katan proje adından çok söz ettirecek gibi. Projesine ilgiler sadece yerli yatırımcılardan değil üstelik. Yapılan açıklama gösteriyor ki yabancı yatırımcılar da sürekli olarak iletişim halinde. Ayrıca 2.etapta 70 daireden oluşan tek bir blok tamamen bir Çinli yatırımcı tarafından satın alındı. Yabancı yatırımlar, bu projenin prestijinden oldukça fazla ilgileniyor.

5 Ayrı Daire İmkanı

Verilen bilgiler doğrultusunda 545 milyon TL’lik yatırım yapılmış projeye. Esenyurt Meydan Ardıçlı, 1+0’dan 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Ayrıca 3,5+1 daire seçeneği de mevcuttur. Metrekare birim fiyatı olarak ayrıca hesaplandığında ortalama 6 bin TL karşımıza çıkmaktadır.
Son olarak Meydan Ardıçlı Esenyurt projesinde blokların her biri belirli kitleye hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. A ve D bloklar genç kitle için uygunken B ve C aileler için uygundur. Ayrıca prestij kitlesi için de F blok ideal olarak tasarlanmıştır.

Daha fazla haber için buraya tıklayın