Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Meydan Ardıçlı projesinde 1 yıl ödemesiz fırsat

Meydan Ardıçlı konut projesi, Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding iş birliği içerisinde, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde sizleri bekliyor. 1 Haziran 2020 tarihinde duyurulan düşük faizli konut kredisi kampanyalarında yer alan proje, yüzde 10 peşinat ile alıcısına birçok avantaj sağlamaktadır.

Meydan Ardıçlı proje özellikleri

Meydan Ardıçlı, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hemen teslim ile sizleri ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Toplamda 67 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan bu yapılar, 27 blok üzerinden hayat bulmuştur. 1.683 konut ve 121 ticari ünitenin alıcısı adına inşa edildiği alanda, birbirinden çeşitli daire tiplerine yer verildi. Projede yer alan daire seçenekleri ise, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak öne çıkmaktadır. Daireler boyutları bakımından 41 metrekareden başlarken, 228 metrekareye varıncaya dek değişiyor. Ticari ünitelerdeki metrekare boyutları ise 35 ila 1.122 metrekare arasında görülmektedir.

Projede yer alan sosyal donatılar

Meydan Ardıçlı projesinde site alanı içerisinde yaşam sakinlerine ait açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi bulunmaktadır. Ayrıca kafe ve restoran gibi sosyalleşmeye imkan veren alanlar hizmetinizde yer alacak. Güvenlik personelinin daima çalıştığı site içi ve çevresi, 7/24 aktif kameralı güvenlik sistemleriyle korunuyor. Yaşam alanınız için oluşturulan yeşil peyzaj alanları içerisinde görülen süs havuzları, şıklık ve estetiği bir arada bulundurmaktadır.

Bina iç özelliklerinde hidrofor ve asansör bulunurken, konutlar merkezi ısıtma sisteminden de yarar sağlıyor.

Projede yer alan ulaşım imkanları

Meydan Ardıçlı konutları, yaşam alanı olarak seçen kişilere avantaj getirmeye devam etmektedir. Esenyurt’un Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Bahçeşehir girişi ve TEM bağlantı yolu üzerinde hayat bulan konutlar; hizmet hayatına yeni başlayan İstinye Üniversitesi Liv Hastanesi ile arasındaki mesafeyi 200 metrede tutmuştur.

Ayrıca TEM Otoyolu’na 850 metre uzaklığı, Esenyurt İlköğretim Okulu ile olan 320 metrelik mesafesi oldukça dikkat çekiyor. Toplu taşımada ulaşım çeşitlerinin birbirinden fazla olduğu görülürken, alışveriş merkezlerine de bir o kadar yakındır. Böylece evinizin ve kişisel ihtiyaçlarınızın karşılanması için 5 dakikalık mesafedeki Akbatı AVM’ye gidebilir; isteğe göre diğer alışveriş merkezleri arasından Torium AVM, Marmarapark AVM, 5M Migros, Carrefour, Bauhaus veya Koçtaş Yapımarket’e uğrayabilirsiniz.

Projede yer alan aktif kampanya

Meydan Ardıçlı konutlarında zemin etüdü ve yapı denetimi sağlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Fiyatların minimum 450 bin TL’den başladığı bu yaşam alanı şimdilerde büyük konut kampanyasında yer alıyor. Kampanya dahilinde, 1 yıl ödemesiz, yüzde 10 peşinat ile ev sahibi olmak isteyenleri ayrıca 180 ay 0,64 faiz oranı beklemektedir. Hemen tapu ve hemen teslim olarak bilinen bu yapılardan ev sahibi olmak için gecikmeyin.

Detaylı bilgi için: 0850 460 90 70