Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Meydan Ardıçlı projesinin ikinci etap teslimleri ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding iş birliğince İstanbul’un Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Projede ikinci etap çalışmasının yüzde 75 oranlı tamamlandığı bilgisine karşılık, toplam daire sayısının 282 olduğu duyuruldu.

Meydan Ardıçlı projesinin ikinci etabında son durum

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding’in ortaklaşa devam ettirdikleri projenin ikinci etap kısmı tamamlanıyor. Yüzde 75’lik kısmının bittiği bilgisini paylaşan Özyurtlar Holding, projenin toplamda 3 etaba ayrıldığından bahsetti. Etaptaki dairelerin 282 olduğu bilgisiyle yola çıkan firma yetkilileri, açıklamalarına daire boyutlarının 100 metrekareden, 224 metrekareye uzandığı bilgisini ekledi. Daire tiplerinin 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 üzerinden satışa sunulduğu Meydan Ardıçlı yönetimi, 2.etap teslimleri için yıl sonunu hedef haline getirdi.

Projenin ilk etabında teslimler tamamlandı

Meydan Ardıçlı projesinin birinci etabı 2019 yılında teslim edilmişti. Ortaklaşa yürütülen projenin ikinci kısmında başlatılan çalışmaların gün sonu itibariyle yüzde 75’e ulaştığı biliniyor. Yakın zamanda projede teslim hazırlıklarını başlatacak olan iki dev isim, 67 bin metrekarelik arsa üzerine imzalarını atacaklar. 27 blok, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile yeni yaşam alanını oluşturulacak bölgede, aynı zamanda kişilere alışveriş ve eğlence imkanları da sunulmaktadır. Sokak ve caddelerin birleştirildiği alanın 2.etabı, 282 daireden oluşuyor.

Fiyat bilgisi bakımından 600 TL’nin en düşük ödeme seçeneği olduğunu görülürken, tercih ve boyutlara göre belirtilen değer yükselmektedir. Konumu bakımından merkezi olan konutlar, donanım bakımından üst seviyeye ulaştı. Projenin 2.etap teslimlerinin bitmesiyle birlikte 3.etap kısmı için çalışmalar başlatılacak. Bu bölgedeki daire tiplerinin ise 1+1 ve 1+0’lardan oluşması bekleniyor.

Aidat fiyatları minimum düzeyde tutuldu

İstanbul’un yaşam koşulları her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Ancak durumun Meydan Ardıçlı projesinde yeniden gözden geçirildiği fark edilmektedir. Aidatların kent geneline göre düşük tutulduğu bilgisi, konutları alımda cazip göstermeye yetiyor. 250 ila 300 TL arasında değişen aylık ödemeler, birçok avantajın aynı potada birleştirildiği projeye göre oldukça düşük kalmaktadır. Projenin yüzde 70’lik kısmı satılırken, geriye kalan 30’luk kısım yeni alıcılarını bekliyor.

Sektörün önemli oyuncularının yatırımda 545 milyon TL harcadığı ve kamuya açık alışveriş ve eğlence imkanını bir araya getirdiği projede, kişiler birden fazla ödeme seçeneklerine sahip olabilecek. Hane sayısına göre değişen daire tipleri 5 ayrı kategoride sunulmaktadır. Meydan Ardıçlı konutları, tasarımda oda sayısını 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak karşılıyor. Ortalama metrekare birim fiyatının 5 bin ila 6 bin TL arasında değiştiği projeden alım yapmak isteyenlerin hızlı davranması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

0850 460 90 70

Projeye dair diğer haberlere göz atmak için tıklayınız.