Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Başakşehir 21 Haziran’da satışta

Başakşehir konut projesi Emlak Konut güvencesi ile İntek Konut, Som Yapı, Nur Grup ve Hak Global ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi’nde Başak Mahallesi’nde hayata geçirilecektir. Ön hazırlıkların devam ettiği Meydan Başakşehir Konutları projesi 21 Haziran 2021 tarihinde Pazartesi günü satışa sunulacaktır.

Konut proje ile ilgili Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada projenin Yapı Ruhsatı tadilatı hakkında da açıklama yapılmıştır. Açılamada İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başak Mahallesi, “İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” (Meydan Başakşehir) projesi kapsamında yer projenin A bloğunda revizyona gidildiği belirtilmiştir. Konut projesinin 1443 ada 1 parselde yer alan 140 adet konut ve 44 adet ticari ünitenin Yapı Ruhsatı 11 Haziran 2021 tarihinde alınmıştır. Projede Yapı Ruhsatı alınan toplamda ise 280 adet konut yer almaktadır.

Başakşehir konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri, daire fiyatları, teslim tarihi ve ödeme seçenekleri henüz belli değildir. Ancak 21 Haziran 2021 tarihinde satışa sunulacak olan projenin detayların satışların ardından açıklanması beklenmektedir. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca mağazaların yer aldığı ticari üniteler yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Meydan Başakşehir Evleri projesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır. Konut projesi ayrıca metro, metrobüs ve bağlantı yollarına yakın bir konumda yer almaktadır. Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0850 441 46 47 numaralı telefondan arayabilirsiniz.