Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Başakşehir satışları başladı

Meydan Başakşehir konut projesinde 21 Haziran 2021 itibarı ile daire satışlarına başlandı. Konut projesi İstanbul, Başakşehir’de Çam ve Sakura şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede yer almaktadır. Başakşehir konut projesi İntek Konut İnşaat A.Ş., Som Plus Yapı İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Nur Group Ziraat İnşaat Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Ayrıca konut fiyatları belli oldu mu? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin yatırım değeri 1 milyar 690 milyon TL

Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilecek olan konut proje toplam 540 adet daireden meydana gelmektedir. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirecek olan projenin yatırım değeri ise 1 milyar 690 milyon TL’dir.

21 Haziran 2021 tarihi itibariyle Pazartesi günü satışa konut projesi satışa sunulmuştur. Başakşehir konut projesinde toplam 540 adet konutun dışında ayrıca ticari üniteleri de yer almaktadır. Konut projesi 63 bin 474 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Söz konusu konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri, daire fiyatları, teslim tarihi ve ödeme seçenekleri henüz belli değildir.

Konutların dışında projede ticari üniteler ve ofiste yer almaktadır. Arsa satış karşılığı satış toplam gelir olarak 1 milyon 690 bin TL , arsa satışı karşılığı şirket payı toplam gelir olarak da 625 milyon TL 625 milyon 300 bin TL teklif verilmişti daha önceden.

Meydan Başakşehir fiyatları ne kadar?

Meydan Başakşehir konut projesinde dairelerin büyüklükleri ödeme planı daire fiyatları gibi bilgiler henüz belli değildir. Projede fiyat ve ödeme seçenekleri belli olduğunda bilgiler haberimiz< içerinde yer alacaktır.

Konut projesi Çam ve Sakura şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede yer yer almaktadır. Proje ayrıca Mall of İstanbul alışveriş merkezine 10 dakika mesafededir. Ulaşım sorunu olmayan proje ayrıca Metrokent metro istasyonuna ise 1 dakika mesafededir. Konut projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başak Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi için 0850 441 46 47 numaralı telefondan bilgi almak mümkündür. Ayrıca bu gün itibarı ile detaylı bilgi için projenin satış ofisine uğramanız mümkün olmaktadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..

Meydan Başakşehir reklam filmi