Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Cadde Eryaman satışları devam ediyor

Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Şker Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Meydan Cadde İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Meydan Cadde Eryaman konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Etimesgut konut projesi Şeker Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri yangın ve hırsız alarmı, wi-fi, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca daireler vestiyer, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde ise kamera sistemi, otopark, güvenlik, jeneratör gibi olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra oyun parkı, spor alanı, su deposu, yangın merdiveni de bulunmaktadır.

Meydan Cadde Eryaman konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 83 metrekare ile 105 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında ayrıca ticari birimler de yer almaktadır.

Meydan Cadde Eryaman daire fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 515 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler hemen teslim olup, konut kredisine uygundur.

83 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 999 bin TL,

Brüt 105 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 149 bin TL,

110 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Eryaman, Şeker Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehir merkezi, okul, hastane, market, park, ulaşım aksları gibi noktalara da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0554 166 13 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Meydan Cadde Eryaman satışları devam ediyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version