Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Eryaman’da hemen tapu

Dörtbey İnşaat firmasının imzası ile Meydan Eryaman projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu projede tapu teslimleri ise hemen yapılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje on iki katlı bloklardan meydana geliyor. Meydan Eryaman projesi bünyesinde 550 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Teslimlerinin ise önümüzdeki yılın ikinci çeyrek yılında yapılması planlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Projede yer alan konutlar Ankara iline bağlı Etimesgut ilçesinde hayata geçiriliyor. Lokasyon özellikleriyle de şehirdeki diğer projelerden bir adım öne çıkan Meydan Eryaman projesi isminden de anlaşılacağı gibi Eryaman Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen proje Ertuğrulbey Caddesi’nde inşa ediliyor.

Söz konusu projedeki konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak farklılık gösterecek şekilde planlandı. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Meydan Eryaman projesinde yer alan 2+1 konutların büyüklükleri 76 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen projede bulunan 3+1 konutlar ise 103 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

Bahsi geçen konutların fiyatları ne kadar?

Meydan Eryaman projesi kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları 209 bin TL’den başlıyor. Söz konusu proje kapsamında hayata geçirilecek olan 3+1 konutlar ise 349 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede bulunan konutların alıcılarına 2020 yılı içerisinde tamamlanıp teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: